Vadicrein, pulbere liofilizata

Citeste prospectul medicamentului Vadicrein, pulbere liofilizata si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Boli vasculospastice periferice - boala Raynaud, boala Buerger, tulburari postdegeraturi etc.;

ateroscleroza obliteranta, claudicatie intermitenta; tulburari de irigatie cerebrala. Sterilitate prin deficit de spermatozoizi.

Forma de prezentare: pulbere liofilizata

Producator: Biofarm

Clasificare ATC: kallidinogenasum, C04AF

Prezentare farmaceutica: Flacoane continand kalidinogenaza pancreatica 40 u. sub forma de pulbere liofilizata pentru prepararea de solutie injectabila (cutie cu 5 flacoane vadicreina si 5 fiole continand 1,3 ml solvent).

Actiune terapeutica: Vasodilatator musculotrop, actioneaza prin intermediul kalidinei (plasmakinina care se formeaza prin interventia proteolitica a kalidinogenazei).

Mod de administrare: Injectii intramusculare profunde, cate o fiola/zi 10 zile si, in continuare, cate o fiola la 2 zile pana la un total de 30 fiole; eventual cure repetate de cate 10 fiole (una la 2 zile), separate prin pauze.

Reactii adverse: Uneori congestie, ameteli, palpitatii, la dozele mari hipotensiune arteriala; rareori eruptii alergice.

Contraindicatii: Alergie specifica, hipertensiune intracraniana, accidente cerebro-vasculare, insuficienta cardiaca, insuficienta renala, boala canceroasa.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Kidrolase, pulbere liofilizata si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Kanamicina, pulbere liofilizata si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...