Levovist

Citeste prospectul medicamentului Levovist si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Ecografia Doppler uni sau bidimensionala, pentru urmarirea fluxului sanguin la pacientii la care intensitatea semnalului Doppler este insuficienta. Ecografie in modul B cu contrast.

Actiune terapeutica: Suspensie de microcristale de galactoza pentru examinarea ecografica a cavitatilor cardiace si a vaselor sanguine.

Compozitie: 1 g de granule contine 999 mg de galactoza si 1 mg acid palmitic in concentratii de 200, 300 sau 400 mg/ml.

Mod de administrare: Pentru ecografia Doppler: 10-16 ml din concentratia de 200 mg/ml; 5-10 ml din concentratia de 300 mg/ml; 5-8 ml din concentratia de 400 mg/ml; pentru copii doza este in functie de varsta. Doza maxima recomandata: 6 injectari a cate o doza. Pentru ecografia in modul B cu contrast: 10 ml din concentratia de 300 mg/ml.

Contraindicatii: Galactozemia.

Efecte secundare: Rar, imediat dupa injectare pot aparea o senzatie de caldura, de rece sau durere in zona de injectare sau de-a lungul venei pe care se injecteaza. Modificari ale gustului, dispnee, modificari ale tensiunii arteriale si ale pulsului, greata si varsatura, cefalee, ameteala si manifestari cutanate au fost raportate in cazuri individuale.

Mod de prezentare: Pachet continand: 1 fiola de 20 ml cu 4 g granule; 1 ac;1 seringa de 20 ml, etalonata la 17, 11 si 8 ml; 1 fiola de plastic cu 20 ml de apa pentru injectare. Pachet continand: 1 fiola de 20 ml cu 2,5 g granule;1 ac;1 seringa de 20 ml, etalonata la 11, 7 si 5 ml; 1 fiola de plastic cu 20 ml de apa pentru injectare.

Producator: Leiras Oy Subsidiar Schering AG

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...