Lidaprim, comprimate forte filmate

Citeste prospectul medicamentului Lidaprim, comprimate forte filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infectii ORL si infectii ale tractului respirator: amigdalita acuta, faringita, otita, sinuzita, laringita, bronsita acuta si cronica, bronsiectazie (dilatare anormala a bronhiilor), pneumonie. Infectii renale si ale tractului urinar: nefrite acute si cronice (ale rinichilor), pielita, cistita, uretrita.

Infectii ale tractului genital feminin si masculin, inclusiv gonoree. Infectii ale tractului gastrointestinal: angiocolite si colecistite, enterocolite, febra tifoida, paratifoida, sterilizarea purtatorilor cronici de Salmonella. Infectii ale pielii: piodermite, furuncule, abcese, plagi suprainfectate.

Compozitie: Fiecare comprimat filmat contine: 800 mg sulfametrol, 160 mg trimetoprim.

Actiune terapeutica: Lidaprim este folosit in tratamentul bolilor infectioase bacteriene.

Dozare si mod de administrare: In absenta unei prescrieri speciale de catre medic, se vor urma cu strictete recomandarile din prospect. Adulti si tineri peste 12 ani: Comprimate filmate pe zi: Doza standard 2 X 1.

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Lidaprim suspensie orala pentru copii si afla pentru ce este indicat si cum se...
Citeste prospectul medicamentului Lidaprim, solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Lidaprim, comprimate pentru copii si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare