Lipanor 100 mg

Citeste prospectul medicamentului Lipanor, 100 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Ciprofibrat se foloseste pentru a trata nivelele crescute de grasimi (colesterol si trigliceride) in sange. Tratamentul trebuie asociat cu restrictii in dieta.

Compozitie: Fiecare capsula de Lipanor contine 100 mg Ciprofibrat micronizat.

Contraindicatii, avertizari: Sunteti insarcinata sau alaptati; sunteti afectat de o suferinta renala sau hepatica grava. Ciprofibrat trebuie folosit cu precautie de catre pacientii cu anumite afectiuni. Trebuie sa informati medicul dvs. despre orice suferinta, actuala sau anterioara, inainte de a folosi acest medicament. In special, informati medicul dvs. daca aveti sau ati avut probleme hepatice, renale, sau hipotiroidism. In timpul tratamentului cu Ciprofibrat, medicul dvs. poate recomanda analize sanguine periodice pentru a supraveghea functia hepatica sau nivelele de grasimi (colesterol, trigliceride) in sange.

Interactiuni medicamentoase si alte interactiuni: Daca este luat impreuna cu alte medicamente, efectele Lipanor-ului pot fi modificate. Va rugam sa verificati impreuna cu medicul dvs. daca urmati in prezent un tratament cu anticoagulante cum sunt warfarina, cu anticonceptionale, cu medicamente care scad zaharul in sange, sau cu medicamente utilizate pentru scadere grasimii in sange, altele decat Ciprofibrat.

Pagina 1/4
Etichete: lipanor, , medicamente, prospect

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Gonal-f 75 UI pulbere si solvent pentru solutie injectabila si afla pentru ce este...
Prospect medicament Femicur capsule. Acest medicament este un produs obtinut din plante. Indicatii: Femicur capsule este folosit...
Citeste prospectul medicamentului Albumina umana si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Tratament...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare