Lojuxta

Citeste prospectul medicamentului Lojuxta si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Lojuxta este un medicament utilizat pentru tratamentul pacientilor cu hipercolesterolemie familiala homozigota.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Lojuxta. Documentul explica modul în care agentia a evaluat medicamentul, pentru a recomanda autorizarea în Uniunea Europeana (UE) si conditiile de utilizare. Scopul documentului nu este sa ofere recomandari practice referitoare la utilizarea Lojuxta.

Pentru informatii practice privind utilizarea Lojuxta, pacientii trebuie sa citeasca prospectul sau sa se adreseze medicului sau farmacistului.

Ce este Lojuxta si pentru ce se utilizeaza?

Lojuxta este un medicament care conține substanța activa lomitapida. Acesta este utilizat pentru tratamentul pacientilor cu hipercolesterolemie familiala homozigota, o boala ereditara care determina niveluri ridicate de colesterol (un tip de lipide) în sange.

Medicamentul se utilizeaza în asociere cu un regim alimentar hipolipidic si cu alte medicamente pentru reducerea nivelului de lipide din sange. Boala pacientului trebuie confirmata prin teste genetice ori de cate ori este posibil.

Pagina 1/7

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare