Luveris 75 UI, pulbere si solvent pentru solutie injectabila

Citeste prospectul medicamentului Luveris 75 UI, pulbere si solvent pentru solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Luveris este recomandat pentru tratamentul femeilor care au fost diagnosticate ca avand nivele foarte scazute ale unor hormoni implicati in ciclul reproductiv natural.

Luveris este un medicament care contine lutropina alfa, un hormon luteinizant recombinant (LH) care este, in fond, similar hormonului gasit, in mod natural, in corpul uman, dar este produs prin biotehnologie. Acesta apartine familiei de hormoni numita gonadotrofine, care sunt implicati in controlul normal al functiei de reproducere.

Medicamentul se utilizeaza Impreuna cu un alt hormon numit FSH (hormon foliculostimulant), pentru a determina dezvoltarea foliculilor, care se gasesc in ovare, structurile din care se matureaza ouale (ovulele). Apoi urmeaza tratamentul cu o singura doza de gonadotrofina corionica umana (hCG), care determina eliberarea unui ou din folicul (ovulatie).

2. INAINTE SA UTILIZATI LUVERIS

Inaintea inceperii tratamentului trebuie sa vi se evalueze fertilitatea dumneavoastra si partenerului dumneavoastra.

Pagina 1/12

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare