MabCampath

Citeste prospectul medicamentului MabCampath si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: MabCampath este un medicament impotriva cancerului. Este folosit pentru tratarea pacientilor cu leucemie limfocitara cronica (LLC), un cancer al limfocitelor (un tip de leucocite).

MabCampath este indicat pentru pacientii la care combinatiile de tratamente care contin fludarabina (alt medicament folosit in leucemii) nu sunt adecvate.

Medicamentul se poate elibera numai pe baza de reteta.

Ce este MabCampath?

MabCampath este un concentrat din care se obtine o solutie perfuzabila (picurare in vena). Contine substanta activa alemtuzumab (10 mg/ml sau 30 mg/ml).

Cum se utilizeaza MabCampath?

Tratamentul cu MabCampath trebuie administrat sub supravegherea unui medic cu experienta in tratarea cancerului. Inainte de prima doza si inaintea fiecarei cresteri a dozei, pacientilor trebuie sa li se administreze steroizi, un antihistaminic si un analgezic. De asemenea, in timpul tratamentului si dupa aceea, pacientii trebuie sa primeasca medicamente antibiotice si antivirale.

Pagina 1/6

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare