Meclozol

Citeste prospectul medicamentului Meclozol si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Curativ: vaginite microbiene cu germeni piogeni aerobi si/sau anaerobi, trichomoniaza vaginala (in asociere cu administrarea de metronidazol per os), vaginite fungice cauzate de specii din genul Candida sau Torulopsis, vaginite parazitare, bacteriene, fungice sau mixte la femei cu mucoasa atrofica.

Profilactic: in trim. II si III de sarcina la gravide cu micoza vaginala in antecedente; femei tratate cu antibiotice, imunosupresive, corticosteroizi, citostatice; inainte de interventii endouterine (biopsie de endometru, histerosalpingografie, histeroscopie, histerotubatie etc.); inainte si dupa interventii chirurgicale in regiunea cervicala si vaginala.

Compozitie: Comprimate vaginale continand: metronidazol 0,5 g, clotrimazol 0,150 g, neomicina 0,200 g, acetat de hexestrol 0,001 g.

Actiune farmacoterapeutica: Produsul are un spectru larg de actiune asupra parazitilor, fungilor si florei bacteriene aerobe si anaerobe, fiind in acelasi timp antiinflamator, cicatrizant si regenerator al mucoasei vaginale.

Contraindicatii: Vaginite la femei cu tumori benigne si maligne estrogenodependente.

Mod de administrare: In vaginite acute (trichomoniazice, bacteriene, fungice) cate un comprimat dimineata si seara 1-2 zile, apoi un comprimat seara 6-8 zile. In vaginitele subacute si cronice, cate un comprimat seara la culcare 8-10 zile.

Profilactic: Cate un comprimat la interval de 7-10 zile. Comprimatele se introduc cat mai profund in vagin, pacienta fiind in pozitie culcata.

Forma de prezentare: Cutie cu o placheta cu 6 comprimate vaginale.

Conditii de pastrare: La adapost de caldura si umiditate.

Producator: Sicomed

NOTA! Produsul nu mai este pe piata.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...