Microgynon 21, contraceptive orale

Administrarea de Microgynon 21, conform instructiunilor, ofera protectie fata de instalarea unei sarcini prin mai multe modalitati si anume: ovulele capabile sa fie fecundate nu mai ajung la maturatie, iar mucusul cervical este modificat in sensul ca nu mai permite ascensiunea spermatozoizilor.

Cititi cu atentie acest prospect înainte de a utiliza Microgynon. Pastrati acest prospect. S-ar putea sa aveti nevoie sa-l recititi. Acest prospect va va furniza informatii despre beneficiile si riscurile utilizarii contraceptivelor orale. De asemenea, va va informa cum sa utilizati Microgynon si cand sa va adresati medicului dumneavoastra. Daca aveti intrebari suplimentare, va rugam adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Acest medicament v-a fost prescris dumneavoastra personal si nu trebuie sa-l dati altor persoane. Le-ar putea face rau.

Compozitie: Substantele active sunt levonorgestrel 0,15 mg si etinilestradiol 0,03 mg. Alte componente sunt lactoza monohidrat, amidon de porumb, povidona, talc, stearat de magneziu, zahar, macrogol 6000, carbonat de calciu, talc, glicerol 85%, dioxid de titan (E 171), oxid galben de fer (E 172), ceara montanglicol.

Ce este Microgynon? Microgynon este un contraceptiv oral combinat (“contraceptiv combinat"). Fiecare drajeu contine o cantitate mica din doi hormoni feminini diferiti. Acestia sunt levonorgestrel (un progestogen) si etinilestradiol (un estrogen). Datorita cantitatilor mici de hormoni, Microgynon este considerat un contraceptiv oral cu doza mica. Cum toate drajeurile dintr-un blister contin aceeasi hormoni, in aceeasi cantitate, este considerat un contraceptiv oral combinat monofazic.

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Samba apartine unui grup de medicamente numite contraceptive orale. Este un contraceptiv trifazic, în doza mica, iar...
Qlaira este un comprimat contraceptiv si se utilizeaza pentru a preveni sarcina. 1. CE ESTE QLAIRA SI...
Citeste prospectul medicamentului Logest, contraceptive orale si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare