Milligest drajeuri, contraceptive orale

Milligest este un contraceptiv oral trifazic, combinat care contine hormoni de sinteza foliculari si luteali si este utilizat in scopul prevenirii sarcinii.

Indicatii: Milligest are o compozitie trifazica, de tip combinat, cu o doza foarte mica de hormoni, folia fiind organizata pe trei culori, fiecare dintre acestea continand doze hormonale diferite pentru a mima foarte bine transformarile naturale din corpul fiecareia dintre noi pe parcursul unui ciclu lunar.

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa utilizati acest medicament.

- Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.

- Daca aveti orice intrebari suplimentare, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

- Acest medicament a fost prescris pentru dumneavoastra. Nu trebuie sa-l dati altor persoane. Le poate face rau, chiar daca au aceleasi simptome cu ale dumneavoastra.

- Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa-i spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Substantele active sunt:

Pagina 1/7

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Yaz este un comprimat contraceptiv si se utilizeaza pentru a preveni sarcina. Citeste prospectul medicamentului Yaz, contraceptiv...
YASMIN este un contraceptiv oral combinat ("contraceptiv combinat"). Fiecare comprimat contine o cantitate mica din doi hormoni...
Samba apartine unui grup de medicamente numite contraceptive orale. Este un contraceptiv trifazic, în doza mica, iar...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare