Minoz MR 100 mg

Minoz MR 100 mg contine un medicament numit clorhidrat de minociclina. Acesta apartine unui grup de medicamente numit tetracicline.

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa utilizati acest medicament.

Ce este MINOZ MR si pentru ce se utilizeaza: Minoz MR contine un medicament numit clorhidrat de minociclina. Acesta apartine unui grup de medicamente numit tetracicline. Tetraciclinele sunt antibiotice cu spectru larg utilizate pentru tratamentul unor infectii bacteriene.

Minoz MR este utilizata pentru tratamentul urmatoarelor infectii bacteriene: infectii necomplicate ale pielii si tesuturilor de sub piele (determinate de o bacterie numita Staphylococcus aureus) rezistente la alte antibiotice; acnee (o infectie a pielii determinata de o bacterie numita Proponibacterium acnes), lepra (determinata de Mycobacterium leprae).

Nu utilizati Minoz MR daca:

- sunteti alergic (hipersensibil) la clorhidratul de minociclina sau la oricare dintre celelalte componente ale Minoz MR (vezi pct. 6).

- sunteti alergic (hipersensibil) la alte tetracicline (de exemplu, clortetraciclina, tetraciclina, oxitetraciclina, demeclociclina, metaciclina, doxiciclina)

Pagina 1/8

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare