Miracare - Test HIV

Testul MiraCare Rapid HIV Antibody este un test imunologic calitativ de unica folosinta pentru detectarea de anticorpi contra virusului imunodeficientei umane (SIDA) tip 1 si tip 2 in ser uman, plasma sau sange integral.

Testul MiraCare™ Rapid HIV Antibody este destinat personalului medical specializat drept ajutor in vederea diagnosticarii infectiei cu HIV-1 si/sau HIV-2.

Rolul testului Hiv

MiraCare™ Rapid HIV Antibody Test (miracare™ HIV) este un dispozitiv in flux continuu dezvoltat si produs de MedMira Laboratories (CANADA). Acest test detecteaza calitativ prezenta anticorpilor la virusii HIV-1 si/sau HIV-2 in probele de ser, plasma si sange integral. Procedura simpla de testare a testului miracare™ HIV presupune plasarea unei picaturi din proba de ser, plasma sau sange integral prin prefiltru cu acoperire, pe membrana de testare si scurgerea acesteia prin membrana. Daca proba contine anticorpi HIV-1 si/sau HIV-2, acestia sunt prinsi pe membrana de testare si rezulta un complex antigen-anticorp foarte specific. Rezultatul testului este vizualizat la un punct terminal colorat, printr-o reactie cu un agent de detectare patentat si poate fi interpretat imediat.

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Medicamentele pe care le iei iti fac mai mult bine sau mai mult rau? E genul de...
Colesterolul marit este un semnal de alarma tras de organism cum ca ceva este in neregula. Iata...
Sportivilor li se intampla in mod frecvent sa-si rupa degetele, insa acest lucru se poate intampla oricui,...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare