Neobacin, unguent

Citeste prospectul medicamentului Neobacin, unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infectiile bacteriene ale mucoaselor si pielii, infectii bacteriene secundare in eczeme si dermatoze; colpite de diferite origini, cervicite, rupturi perineale operate, post-epiziotomie; infectii secundare in rinite acute si cronice, otite externe, postoperator in intervenii ale mastoidelor si sinusurilor; profilaxia infectiilor plagii ombilicale, infectiilor bacteriene cutanate si dermatitelor; ca antibiotic local in profilaxia suprainfectiilor arsurilor, plagilor de suprafata postoperatorii si posttraumatice.

Neobacin este o asociere de antibiotice, recomandat pentru tratamente locale. Contine substante bactericide extrem de eficiente: neomicina si bacitracina cu spectru larg.

Dozare: Se aplica sub forma unei pelicule subtiri pe zona infectata a pielii de 2-3 ori/zi atat la adulti cat si la copii.

Contraindicatii: Hipersensibilitate la una din componente.

Reactii adverse: Neobacin este bine tolerat in aplicarile locale. Rareori pot aparea eruptii, prurit, hipersensibilitate.

Forma de prezentare: Tuburi a 15 g unguent. Fiecare gram contine neomicina sulfat 5 000 UI echivalent cu 5 mg neomicina substana activa si bacitracina zinc 250.

Producator: Dar Al Dawa Pharma

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Unguent acnee rozacee si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Unguent cu oxid galben de mercur si afla pentru ce este indicat si cum...
Citeste prospectul medicamentului Synalar N, unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...