Optiray 350

OPTIRAY 350 este o substanta non-ionica de contrast pentru raze X, indicata a se utiliza in angiografii in tot sistemul cardiovascular.

Ioversol 74%, 350 mg/mL iod elementar

Descriere

Optiray 350 este un mediu de contrast injectabil, non-ionic, cu osmolaritate scazuta, indicat pentru administrare intravasculara. Optiray 350 este un produs farmaceutic biologic inert. Fiecare mililitru de Optiray 350 contine 741 mg ioversol, 3.6 mg clorhidrat de tromethamine si 0.2 mg edetat de sodiu si calciu, ca stabilizator.

Indicatii Terapeutice

OPTIRAY 350 este o substanta non-ionica de contrast pentru raze X, indicata a se utiliza in angiografii in tot sistemul cardiovascular, incluzand angiografiile cerebrale, coronariene, periferice, viscerale si renale, in aortografii, ventriculografii (ale ventriculului stang), venografii si in urografii intravenoase. OPTIRAY 350 este de asemenea indicata pentru utilizare in angiografia digitala intravenoasa si intraarteriala (IA-DSA si IV-DSA).

Nu este indicat pentru administrare intratecala

Etichete: optiray, raze x, angiografii

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Vaccin piocianic (pseudomonas aeruginosa) polivalent si afla pentru ce este indicat si cum se...
Citeste prospectul medicamentului Omnipaque, solutie injectabila mediu de contrast pentru razele X si afla pentru ce este...