Raze x

Lista articolelor despre raze x pe AflaCum.ro

Articole despre raze x

Citeste cele mai noi articole despre raze x publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre raze x, pe AflaCum.ro!

OPTIRAY 350 este o substanta non-ionica de contrast pentru raze X, indicata a se utiliza in angiografii in tot sistemul cardiovascular.

Ioversol 74%, 350 mg/mL iod elementar

Descriere

Citeste prospectul medicamentului Optiray 300 si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Optiray 300 este o substanta non-ionica de contrast pentru raze X, indicata a se utiliza in angiografii cerebrale, periferice, si viscerale, inclusiv angiografia digitala intravenoasa

Ioversol 64%, 300 mg/mL iod elementar

Citeste prospectul medicamentului Omnipaque, solutie injectabila  mediu de contrast pentru razele X si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Mediu de contrast pentru razele X, utilizat la adulti si copii, pentru cardioangiografie, arteriografie, urografie, flebografie si computer tomografie; mielografie lombara, toracica, cervicala si CT cisternelor bazale, precedata de injectare subarahnoidiana; artrografie, pancreatografie endoscopica retrograda (PER), colangiopancreatografie endoscopica retrograda (CPER), herniografie, histerosalpingografie, sialografie, examinari ale tractului gastrointestinal.

Compozitie calitativa si cantitativa:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.