Plak Out, gel dentar

Citeste prospectul medicamentului Plak Out, gel dentar si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Actiune terapeutica: Este un produs cu o inalta activitate antimicrobiana. Impiedica formarea tartrului si reduce procesele inflamatorii in gingivite si periodontite. De asemenea, impiedica formarea cariilor si elimina mirosul neplacut al gurii, de aceea este recomandat in igiena orala.

Compozitie: Clorhexidin digluconat 0,2%, substante aromatice, excip. ad gelatum.

Indicatii: Protetica-Ortodontie: Fiecare lucrare protetica imobila sau mobila, creste concentratia microbiana in anumite puncte, putand conduce la gingivite, parodontite sau carii dentare. Dupa o buna spalare a cavitatii bucale si inainte de a se aplica lucrarea protetica, se intinde un strat fin de Plak Out Gel in punctele in care aceasta vine in contact cu dintii sau mucoasa. Puntile imobile si lucrarile protetice mobile se spala prin periere. Se aplica Plak Out Gel, cu ajutorul degetului si in spatiile interdentare ale lucrarilor protetice. Se indica a se folosi de 2 ori pe zi. Parodontologie: Se utilizeaza atat in timpul tratamentului gingivitelor hemoragice si chisturilor parodontale cat si dupa.

Se aplica Plak Out Gel in spatiile interdentare. Interventii bucale: Dupa fiecare interventie bucala, pentru o mai rapida cicatrizare, se aplica gelul cu degetul sau direct cu tubul, in zona afectata, sau in jurul acesteia. Folosirea Plak Out-ului poate determina o coloratie inchisa a dintilor, care dispare dupa o buna periere a lor.

Producator: "Santa" N. Balanos

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Plak out, solutie si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Tartrul este un strat subtire de bacterii, care se acumuleaza pe dinti, plombe, gingii, limba, proteze si...
Acetaldehida este o substanta cancerigena, prezenta in stare naturala in bauturile alcoolice si in diferite alimente, cum...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare