Plak out

Lista articolelor despre plak out pe AflaCum.ro

Articole despre plak out

Citeste cele mai noi articole despre plak out publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre plak out, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Plak Out, gel dentar si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Actiune terapeutica: Este un produs cu o inalta activitate antimicrobiana. Impiedica formarea tartrului si reduce procesele inflamatorii in gingivite si periodontite. De asemenea, impiedica formarea cariilor si elimina mirosul neplacut al gurii, de aceea este recomandat in igiena orala.

Compozitie: Clorhexidin digluconat 0,2%, substante aromatice, excip. ad gelatum.

Citeste prospectul medicamentului Plak out, solutie si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Se recomanda ca indicatiile si dozarea sa fie stabilite de catre medic.

Urmatoarele indicatii pot fi utile: Solutie de 0,1%: Ca terapie initiala in inflamatii bucale acute, ca: gingivita ulcero-necrozanta acuta (infectia Vincent), periodontite, carii active. in aceste cazuri se recomanda 3 spalaturi pe zi in prima saptamana si apoi, in saptamana urmatoare, o spalatura pe zi. in perioada postoperatorie pentru cicatrizare: de 2 ori pe zi. Se recomanda de asemenea, dupa radiografii ale cavitatii bucale, care in caz de iritare pot duce la xerostomie. Spalaturile bucale zilnice pot impiedica o concentrare crescuta de tartru. Ca terapie complementara, in parodontopatii juvenile si marginale, cat si in parodontite cu formare rapida de chisturi. Dupa rezolvarea chirurgicala a parodontopatiilor, gingivectomiilor, se recomanda spalaturi bucale zilnice. Pentru intervalul de timp a aplicatiilor ortodontice, mobile sau imobile: Spalaturi zilnice, pe toata durata terapiei ortodontice. Solutie 0,05%: Se recomanda pentru mentinerea igienei bucale, o data pe saptamana.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.