Prospect Cetrotide 3mg

Indicatii prospect: Cetrorelix 3 mg este utilizat pentru prevenirea ovulatiei premature, pe perioada unei stimulari ovariene controlate, urmata de preluarea oocitelor si de tehnici de reproducere asistata.

In studiile clinice Cetrotide 3 mg s-a utilizat impreuna cu gonadotropina menopauzala umana (HMG), totusi experienta limitata cu hormonul de stimulare foliculara (FSH) sugereaza o eficacitate similara. HMG si FSH sunt hormoni care stimuleaza maturarea oului.

Contraindicatii: Cetrotide 3 mg nu se administreaza daca: sunteti alergic la cetrorelix acetat, manitol sau hormoni exogeni peptidici (medicamente similare cu Cetrotide 3 mg); sunteti in perioada de sarcina sau alaptare; sunteti in menopauza; aveti afectiuni renale sau hepatice moderate sau severe.

Precautii: In timpul sau dupa stimularea hormonala a ovarelor poate sa se manifeste un sindrom de hiperstimulare ovariana. Acest proces este urmarea stimularii cu gonadotropine (hormoni care induc maturarea oului). Pentru simptomatologie si masurile care se impun, cititi informatiile de utilizare ale medicamentului ce contine gonadotropine si care a fost prescris pentru Dumneavoastra. Faza de protectie luteala (o metoda de protectie pentru instalarea sarcinii) trebuie sa fie in acord cu practica centrului medical de reproducere. Pana in prezent exista o experienta limitata in ceea ce priveste administrarea de Cetrotide 3 mg in timpul procedurilor repetate de stimulare ovariana. De aceea Cetrotide 3 mg se va administra numai dupa o evaluare atenta de catre medic a raportului riscuri / beneficii. Efecte asupra capacitatii de a conduce autovehicule: Pana in prezent nu s-a dovedit ca Cetrotide 3 mg influenteaza capacitatea de conducere a autovehiculelor sau de manuire a utilajelor. Cetrotide 3 mg nu se administreaza in perioada de sarcina, daca se presupune prezenta unei sarcini sau in perioada de alaptare.

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare