Prospect Co-Nebilet, comprimate filmate

Indicatii prospect: Co-nebilet este indicat in tratamentul hipertensiunii arteriale esentiale.

Compozitie: Fiecare comprimat de Co-Nebilet confine 5 mg nebivolol (sub forma de clorhidrat de nebivolol: SRRR-nebivolol sau d-nebivolol 2,5 mg si RSSS-nebivolol sau l-nebivolol 2,5 mg) si hidroclorotiazida 12,5 mg. Fiecare comprimat de Co-Nebilet confine 5 mg nebivolol (sub forma de clorhidrat de nebivolol: SRRR-nebivolol sau d-nebivolol 2,5 mg si RSSS-nebivolol sau l-nebivolol 2,5 mg) si hidroclorotiazida 25 mg.

Excipienti: fiecare comprimat confine 129,25 mg lactoza monohidrat. Excipienti: fiecare comprimat confine 116,75 mg lactoza monohidrat. 

Indicatii terapeutice: Tratamentul hipertensiunii arteriale esentiale.

Co-Nebilet 5 mg/12,5 mg, combinatie in doza fixa, este indicat la pacientii la care tensiunea arteriala este controlata adecvat cu nebivolol 5 mg si hidroclorotiazida 12,5 mg, administrate concomitent. Co-Nebilet 5 mg/25 mg, combinatie in doza fixa, este indicat la pacientii la care tensiunea arteriala este controlata adecvat cu nebivolol 5 mg si hidroclorotiazida 25 mg, administrate concomitent.

Pagina 1/6

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Visken, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Hipertensiune...
Indicatii si mod de administrare: In hipertensiunea arteriala usoara sau moderata, se incepe cu 12,5 mg de...
Citeste prospectul medicamentului Ezocem 5 mg, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare