Regranex gel

Citeste prospectul medicamentului Regranex gel si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Adjuvant in tratarea ulcerului diabetic neuropatic al membrelor inferioare ce se extinde la tesutul subcutanat sau in profunzime, si care are suport sanguin adecvat.

Utilizarea la ulcerele diabetice neuropatice, ce nu se extind la tesutul subcutanat sau la ulcerele ischemice, nu a fost studiata.

Contraindicatii

Neoplasme la locul aplicarii. Folosirea la nivelul plagilor care se vindeca per primam.

Precautii

Efectele asupra articulatiilor expuse, tendoanelor, ligamentelor, si osului nu au fost stabilite. Folosirea impreuna cu alte medicamente topice nu a fost studiata. A se folosi cu precautie in timpul lactatiei.

Extrageti cantitatea de gel calculata pe o suprafata de masurat curata. Gelul este transferat apoi de pe aceasta suprafata folosind un aplicator, si intins pe intreaga suprafata ulceroasa. Trebuie sa rezulte un strat continuu subtire. Se acopera cu un pansament imbibat in solutie salina. Se indeparteaza pansamentul dupa 12 h si se spala leziunea cu solutie salina sau apa pentru a indeparta gelul rezidual.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare