Rovital C

Citeste prospectul medicamentului Rovital C si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Eforturi fizice intense si prelungite; perioada de crestere a copiilor; infectii, mai ales virale si convalescenta lor, astenii functionale; profilaxia gingivitelor, stomatitelor, eruptiilor purpurice; fragilitate vasculara; corectarea unor anemii; consum excesiv de alcool.

Prezentare farmaceutica: Tablete efervescente continand: vitamina C (acid ascorbic) 75 mg; vitamina E (tocoferol) 12 mg; provitamina A (beta-caroten) 2 mg; bicarbonat de sodiu 800 mg; acid citric 1 200 mg; zaharina sodica, dextroza, arome naturale din portocale si lamai (tub de 40 g cu 10 buc.).

Actiune terapeutica: Asocierea vitaminelor C si E plus provitamina A genereaza efecte multiple de tipul: stimuleaza imunitatea organismului si respiratia celulara; intervine in sinteza nucleoproteinelor, formarea si functionalitatea muschilor si a globulelor rosii; are actiune antioxidanta, blocand formarea unor produsi nocivi organismului, prevenind aparitia cancerului, a tulburarilor coronariene si a cataractei; intervine in procesele de crestere, integritatea epiteliilor, functionalitatea tesutului osos.

Mod de administrare: 1 tableta la adult si 1/2 tableta efervescenta la copii intre 4-12 ani pe zi, dizolvata intr-un pahar cu apa sau ceai (150-200 ml), rezultand o bautura racoritoare nealcoolica, colorata in galben.

Producator: Omega Prodinvest

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...