Rumeyn, unguent

Citeste prospectul medicamentului Rumeyn, unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Boli reumatismale articulare - cu caracter degenerativ (artroze), cu caracter inflamator (poliartrita reumatoida, reumatism articular acut, spondilartrita anchilopoietica) - si abarticulare (mialgii, miozite, tendinite, tenosinovite, bursite, condrite, periartrite), artralgii posttraumatice, algii la nivelul cicatricelor, crampe musculare, stari sechelare dupa pareze si paralizii ale extremitatilor.

Compozitie: Unguentul Rumeyn contine: Extract selectiv din radacina de Phytolacca americana L. si excipient pana la 100 g.

Actiune terapeutica: Antireumatic, antiinflamator, analgezic si epitelizant.

Contraindicatii: Intoleranta la produs.

Reactii adverse: Uneori pot aparea eruptii eritematoase (rar buloase) locale care impun intreruperea tratamentului si curatirea zonei prin spalare cu apa.

Mod de administrare: Aplicatii locale in strat subtire pe tegumentul zonelor dureroase cu masaj bland (pana la penetrarea unguentului) de 3-4 ori pe zi, 10-20 de zile.

Prezentare: Tuburi 60 ± 3 g sau 40 ± 2 g produs.

Conditiide pastrare: Loc uscat, ferit de caldura.

Termen de garantie: 2 ani de la data fabricatiei.

Producator: Laboratorul Rumeyn

NOTA! Produsul nu mai este pe piata.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Unguent acnee rozacee si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Unguent cu oxid galben de mercur si afla pentru ce este indicat si cum...
Citeste prospectul medicamentului Synalar N, unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...