TachoSil

TachoSil se foloseste in timpul unei operatii chirurgicale pentru oprirea hemoragiei si etansarea suprafetei organelor interne.

Ce este TachoSil? TachoSil este un burete acoperit cu substantele active fibrinogen uman si trombina umana.

Pentru ce se utilizeaza TachoSil? TachoSil se foloseste in timpul unei operatii chirurgicale pentru oprirea hemoragiei si etansarea suprafetei organelor interne. De asemenea, TachoSil este folosit si ca suport de sutura in timpul interventiilor chirurgicale vasculare. TachoSil se foloseste la adulti, atunci cand tehnicile standard nu sunt suficiente.

Produsul medicamentos poate fi obtinut numai pe baza de reteta.

Cum se utilizeaza TachoSil? TachoSil trebuie utilizat numai de catre un chirurg cu experienta, in conditii sterile.

TachoSil trebuie aplicat exclusiv local. Buretele trebuie aplicat in asa fel incat sa acopere o suprafata cu o raza de 1 pana la 2 cm peste marginea plagii. Numarul de bureti TachoSil folositi depinde de dimensiunea plagii. In cadrul studiilor, s-au utilizat de obicei intre unul si trei bureti (9,5 × 4,8 cm), desi in anumite cazuri s-au folosit pana la sapte bureti. In cazul plagilor de dimensiuni mai mici, se recomanda utilizarea unor bureti mai mici (4,8 × 4,8 cm sau 3,0 × 2,5 cm). Daca este necesar, buretii pot fi taiati in functie de dimensiunea dorita. Este interzisa aplicarea intravasculara a TachoSil.

Pagina 1/6

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare