Tadenan, capsule

Citeste prospectul medicamentului Tadenan, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Acest medicament se recomanda în tratamentul unor forme de disurii (dificultatii de a urina) legate de hipertrofia prostatei.

Precautii:

Utilizarea acestui medicament nu se dispenseaza de supravegherea medicala uzuala a prostatei. Tadenan nu poate inlocui interventia chirurgicala daca aceasta este necesara. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor.

Reactii adverse:

Posibile tulburari digestive. Informati medicul dumneavoastra in cazul oricarui efect nedorit care nu este mentionat in prospect.

Compozitie:

Extract de Pygeum africanum (Prunus africana) 50 mg. Excipient q.s.p. una capsula de 320 mg. Conservant: E 202 (intre 0,2 si 0,3%). Agenti coloranti: E 141, E 171.

Administrare:

Ca regula generala, 1 capsula dimineata si seara, de preferinta inainte de mese. Tratamentul este de 6 saptamani si poate fi prelungit pana la 8 saptamani. Atentie ! In caz de indoiala cereti sfatul medicului sau farmacistului.

Producator: Laboratoires Fournier

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...