Toviaz

Citeste prospectul medicamentului Toviaz si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

TOVIAZ se administreaza pacientilor cu sindrom de vezica hiperactiva, pentru tratarea simptomelor acestei afectiuni: polakiurie (nevoia de urinare frecventa), mictiuni imperioase (nevoia brusca de a urina), precum si incontinenta imperioasa (lipsa brusca de control a urinarii).

Acest medicament poate fi eliberat doar pe baza de reteta.

Ce este TOVIAZ?

TOVIAZ este un medicament care contine substanta activa denumita fesoterodina. Este disponibil sub forma de comprimate ovale cu eliberare prelungita de 4 mg (de culoare albastru deschis) si de 8 mg (de culoare albastra). Prin eliberare prelungita se intelege ca fesoterodina continuta de un comprimat se elibereaza lent, pe parcursul a catorva ore.

Cum se utilizeaza TOVIAZ?

Doza initiala recomandata de TOVIAZ este de 4 mg, o data pe zi. Comprimatele se inghit intregi, cu un pahar de apa, nu trebuie mestecate si pot fi luate cu sau fara alimente. In mod normal, eficacitatea tratamentului va fi observata de pacient dupa doua pana la opt saptamani de tratament. In functie de raspunsul individual la tratament, doza poate fi marita la 8 mg o data pe zi.

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare