Vantavo

Citeste prospectul medicamentului Vantavo si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Vantavo se utilizeaza pentru tratarea osteoporozei (o boala care fragilizeaza oasele) la femei în postmenopauza cu risc de niveluri scazute ale vitaminei D.

Vantavo este un medicament care contine doua substante active: acid alendronic si colecalciferol (vitamina D3). Este disponibil sub forma de comprimate albe (de forma unei capsule: 70 mg acid alendronic si 2 800 unitati internationale [UI] colecalciferol; dreptunghiulare: 70 mg acid alendronic si 5 600 UI colecalciferol).

Acest medicament este identic cu Fosavance, care este deja autorizat in Uniunea Europeana (UE). Compania care produce Fosavance a consimtit ca datele sale stiintifice sa poata fi utilizate pentru Vantavo.

Pentru ce se utilizeaza Vantavo?

Vantavo (care contine fie 2 800, fie 5 600 UI colecalciferol) se utilizeaza pentru tratarea osteoporozei (o boala care fragilizeaza oasele) la femei in postmenopauza cu risc de niveluri scazute ale vitaminei D. Vantavo 70 mg/5 600 UI se utilizeaza la pacientele care nu iau suplimente de vitamina D. Vantavo reduce riscul de fracturi la nivelul coloanei vertebrale si soldului.

Pagina 1/7

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare