Vardolin

Citeste prospectul medicamentului Vardolin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Vardolin este eficient în urmatoarele tulburari: a) tulburari vasculare periferice indiferent de severitate, cum ar fi: Stadiul I - stenoze vasculare asimptomatice, cu dureri ale piciorului ce apar numai în timpul exercitiilor intense.

Stadiul II - dureri de picior la mers. Stadiul III - claudicatie intermitenta aparuta dupa mersul pe distante mici si dureri in rest. Stadiul IV - dureri si aparitia modificarilor trofice ale pielii (de obicei ale labei piciorului) cum ar fi gangrenele si ulceratiile pielii.

In cazul pacientilor cu tulburari medii (stadiile I si II), folosirea Buflomedilului a demonstrat o imbunatatire prin cresterea distantelor parcurse fara dureri. La pacientii cu tulburari severe (stadiile III si IV) s-a observat o vindecare semnificativa a ulceratiilor si reducerea tuturor formelor de durere. b) vasculopatii cronice ale membrelor inferioare - o imbunatatire a simptomatologiei a fost observata dupa 10-20 de zile de la inceperea tratamentului, in special la pacientii cu variate tipuri de durere, claudicatie intermitenta si leziuni trofice. c) necroze ale pielii - in studiile efectuate s-a observat eficacitatea Buflomedilului in tratamentul leziunilor ulcerative ale pielii, provocate de insuficiente vasculare severe; la doze pana la 600 mg/zi Buflomedil reduce decubitusul si/sau durerile ischemice dupa 1-4 saptamani. d) tulburari cerebrovasculare - Buflomedil a fost folosit cu succes la: pacientii cu insuficienta cerebrovasculara cronica; varstnicii cu dementa senila; un numar mic de pacienti cu tulburari vestibulo-cohleare. e) alte indicatii terapeutice - studiile asupra eficacitatii Buflomedilului in urmatoarele tulburari: fenomenul Raynaud, retinopatie diabetica, degeraturi si algodistrofii, s-au finalizat cu rezultate favorabile.

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare