Vectibix 20 mg/ml concentrat pentru solutie perfuzabila

Citeste prospectul medicamentului Vectibix 20 mg/ml concentrat pentru solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Vectibix este utilizat in tratamentul carcinomului colorectal metastatic dupa esuarea tratamentului cu chimioterapice (medicamente utilizate pentru tratarea cancerului).

Vectibix se utilizeaza de catre adulti cu varsta de 18 ani si peste 18 ani.

Vectibix contine substanta activa panitumumab, care apartine unui grup de medicamente numite anticorpi monoclonali. Anticorpii monoclonali sunt proteine, care recunosc specific si se ataseaza (leaga) de alte proteine unice din organism.

Panitumumab recunoaste si se leaga specific de o proteina numita receptorul factorului de crestere epidermica (RFCE), care se gaseste pe suprafata unora dintre celulele canceroase. Atunci cand factorii de crestere (alte proteine din organism) se leaga la RFCE, celula canceroasa este stimulata sa creasca si sa se divida. Panitumumab se leaga la RFCE si Impiedica celulele canceroase sa primeasca mesajele de care au nevoie pentru crestere si diviziune.

2. INAINTE SA UTILIZATI VECTIBIX

Pagina 1/8

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare