Venomenhal

Citeste prospectul medicamentului Venomenhal si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Venomehnal este un produs pentru imunoterapie specifica, creeat special pentru persoanele care sunt alergice la veninul de viespe (VENOMENHAL VIESPE) si veninul de albina (VENOMENHAL ALBINA),

tratamentul avand ca scop desensibili-zarea organismului, eliminandu-se astfel riscul reactiilor alergice grave ce pot fi provocate de intepaturile acestor insecte.

Terapia cu VENOMENHAL este alcatuita din doua tratamente:

- tratamentul initial (care consta in injectarea unor cantitati crescatoare de produs alergenic conform schemelor de dozare si indicatia medicului alergolog)

- tratamentul de intretinere, care consta in injectarea o data pe luna a dozei de intretinere conform schemei de dozare)

Durata terapiei este de preferat a fi intre 3 si 5 ani fara intrerupere, pentru obtinerea unor rezultate bune.

Forma de prezentare:

O cutie de produs VENOMENHAL contine:

- 6 flacoane de sticla transparenta, care contin fiecare extract alergenic din venin (de viespe sau albina) sub forma de pulbere liofilizata, in cantitate de 120μg / flacon.

- 6 flacoane de sticla transparenta, care contin fiecare solutie solvent pentru veninul (de viespe sau albina) liofilizat, in volum de 1,2ml / flacon.

Pentru tratamentul de initiere, Halcis ofera pe langa acestea o trusa VENOMENHAL DILUENT care este compusa 10 flacoane de sticla transparenta care contin fiecare cate 4,5ml solutie de diluent pentru venin (de viespe sau albina).

VENOMENHAL DILUENT se utilizeaza pentru diluarea extractului de venin liofilizat (de viespe sau albina) in vederea stabilirii concentratiei solutiei de alergen pentru testare prick cat si pentru initierea tartamentului, conform schemelor.

Mod de utilizare: Administrarea produsului VENOMENHAL se face prin injectare subcutanata pe partea exterioara a bratului, a unei doze de solutie de venin conform schemei de dozare si a indicatiei medicului alergolog. Solutia de venin se obtine prin diluarea extractului din venin liofilizat cu cantitatea corespunzatoare de solvent, exact inainte de momentul administrarii.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare