Ventavis 10 micrograme/ml solutie de inhalat prin nebulizator

Citeste prospectul medicamentului Ventavis 10 micrograme/ml solutie de inhalat prin nebulizator si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Ventavis este utilizat in tratamentul hipertensiunii pulmonare primare (HPP) de grad moderat. Aceasta este o afectiune in care presiunea sanguina este prea mare in vasele care transporta sangele de la inima la plamani.

Ventavis determina scaderea tensiunii arteriale la nivelul arterei pulmonare, ameliorand fluxul de sange. Aceasta inseamna ca inima face mai putin efort. Ameliorarea fluxului sanguin favorizeaza aportul de oxigen in organism si reduce efortul inimii, astfel incat aceasta poate sa functioneze mai eficace.

1. CE ESTE VENTAVIS SI PENTRU CE SE UTILIZEAZA

Ce este Ventavis:

Ventavis este o solutie de inhalat prin nebulizator. Solutia este transformata in vapori de aerosol cu ajutorul unui dispozitiv special numit nebulizator sau aparat de aerosoli. Inspirand acesti vapori, Ventavis ajunge in plamani, unde poate actiona cu eficacitate maxima la nivelul arterei situate intre inima si plamani.

Cum actioneaza Ventavis:

Pagina 1/17

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare