Verospiron

Citeste prospectul medicamentului Verospiron si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicafii terapeutice: Tratament preoperator de scurta durata al hipecaldosteronismului primar. Daca pacientul este inoperabil sau refuza interventia chirurgicala, tratamentul poate fi permanent.

Edeme de diferite cauze cu hiperaldoste-ronism secundar; se recomanda asocierea spironolactonei cu alte diuretice, restrictie de sare si TtoBllk; eventual repaus la pat. Edeme in cadrul insuficientei cardiace, daca pacientul nu mai raspunde la alte diuretice si/sau pentru a potenta efectul acestora.

Edeme si/sau ascita la pacientii cu ciroza hepatica.

Sindrom nefrotic, daca tratamentul afeejiunii de baza ori restrictia de sare si lichide, precum si utilizarea altor diuretice >se dovedesc ineficace.

Hipertensiune arteriala esentiala, in special in caz de hipokaliemie, se asociaza cu medicafia antihipertensiva. Hipokaliemie, daca nu poate fi aplicat alt tratament.

Compozitie

VEROSPIRON, 50 mg O capsula confine spironolactona 50 mg si excfpwP: laurilsulfat de sediu, slearat de nnagneziu, amidon de porumb, lactoza monohidrat, dioxid de titan |E171), galben de chinolina (El04), gelatina.

Pagina 1/7

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare