Viramune

Citeste prospectul medicamentului Viramune si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Suspensia de Viramune destinata administrarii orale se prescrie în combinatie cu alte antiretrovirale si este indicata pentru tratamentul atat al adultilor cat si al copiilor infectati cu HIV-1. Infectia HIV este o afectiune care se transmite prin sange sau prin contactul sexual cu o persoana infectata.

Este important sa se tina seama de faptul ca Suspensia orala de Viramune nu vindeca infectia HIV si ca pot sa apara infectii sau alte afectiuni asociate infectiei HIV. Este de asemenea important sa se stie ca nu s-a demonstrat faptul ca Suspensia orala de Viramune poate sa reduca riscul de a transmite HIV prin contact sexual sau prin contaminare sanguina.

Suspensia orala de Viramune este adaptata in mod particular pacientilor in varsta de pana la 16 ani si adultilor care sunt in imposibilitatea de a inghiti comprimate. Se mentioneaza faptul ca Viramune este in acelasi timp disponibil si sub forma de comprimate de 200 mg destinate adultilor (pacienti cu o varsta mai mare de 16 ani).

Pagina 1/11

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare