Vizarsin

Citeste prospectul medicamentului Vizarsin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Vizarsin este un "medicament generic".

Vizarsin este un medicament care contine substanta activa sildenafil. Este disponibil sub forma de comprimate albe, alungite (25, 50 si 100 mg).

Aceasta inseamna ca Vizarsin este similar cu "medicamentul de referinta" deja autorizat in Uniunea Europeana (UE), denumit Viagra.

Pentru ce se utilizeaza Vizarsin?

Vizarsin se administreaza pentru tratarea barbatilor cu disfunctie erectila (denumita uneori impotenta), cand acestia nu pot obtine sau mentine penisul intarit (in erectie) un interval de timp suficient pentru a avea o activitate sexuala satisfacatoare. Pentru ca Vizarsin sa fie eficace, este necesara stimularea sexuala.

Medicamentul se poate elibera numai pe baza de reteta.

Cum se utilizeaza Vizarsin?

Doza recomandata de Vizarsin este de 50 mg administrat in functie de necesitate cu aproximativ o ora inainte de activitatea sexuala. Daca Vizarsin se administreaza in timpul mesei, instalarea efectului poate fi mai lenta decat atunci cand Vizarsin se administreaza fara alimente. Doza poate fi crescuta la maximum 100 mg sau poate fi micsorata pana la 25 mg, in functie de eficacitatea medicamentului si de efectele sale secundare. Pacientii cu probleme hepatice sau cu probleme renale grave trebuie sa inceapa tratamentul cu doza de 25 mg. Frecventa de dozare maxima recomandata este de un comprimat pe zi.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare