Vorifort

Citeste prospectul medicamentului Vorifort si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Lipsa poftei de mancare, astenie, surmenaj fizic si intelectual, convalescenta, tulburari de crestere, rahitism, anemii, stari febrile, gripa.

Forma de prezentare: Produs natural obtinut din extracte vegetale standardizate, conditionat sub forma de comprimate. Flacon cu 20 comprimate.

Compozitie: Extracte de: Daucus carota, Beta vulgaris, Apium graveolens, Malus communis, Hippophae rhamnoides, Rosa canina.

Actiune: Extractele vegetale din compozitia produsului contin principii active esentiale pentru metabolismul uman: vitaminele A, B, C, PP, P, microelemente, saruri minerale, acizi organici, caroten, cantitati importante de fier si potasiu. Are actiune reconfortanta, reminerali-zanta, vitaminizanta. Vorifort este diuretic, drenor hepatic, tonic nervos si general.

Mod de administrare: Se sug 3-6 comprimate pe zi. Este recomandat pentru toate varstele. Poate fi utilizat cu rezultate deosebit de favorabile de catre elevi si sportivi care desfasoara un efort fizic si intelectual intens.

Producator: Plantavorel

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Rubisol si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Lipsa poftei...
Citeste prospectul medicamentului Eleutal, comprimate pentru supt si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...