Astenie

Lista articolelor despre astenie pe AflaCum.ro

Articole despre astenie

Citeste cele mai noi articole despre astenie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre astenie, pe AflaCum.ro!

Iarna a trecut, vremea frumoasa s-a instalat. Primavara nu a sosit, insa, doar cu mireasma florilor si cu trilurile superbe ale pasarilor, ci si cu schimbari de temperatura care iti afecteaza organismul.

Una dintre cele mai comune afectiuni la trecerea dintre iarna si primavara este astenia. Vorbim despre o stare de oboseala intensa si prelungita, insotita de o slabiciune fizica si/sau de scaderea capacitatii de lucru intelectual.

Trecerea brusca de la temperaturi sub 0 grade la temperaturi de peste 10 grade solicita organismul, care se adapteaza rapid la schimbarile climaterice. Pentru a ajuta corpul sa treaca peste acest moment, e necesar sa ii oferi nutrienti si vitamine. Iar acestea pot fi obtinute printr-o alimentatie echilibrata. Sportul si odihna nu trebuie nici ele neglijate pentru a readuce echilibrul in organism.

Citeste prospectul medicamentului Vorifort si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Lipsa poftei de mancare, astenie, surmenaj fizic si intelectual, convalescenta, tulburari de crestere, rahitism, anemii, stari febrile, gripa.

Forma de prezentare: Produs natural obtinut din extracte vegetale standardizate, conditionat sub forma de comprimate. Flacon cu 20 comprimate.

Citeste prospectul medicamentului Eleutal, comprimate pentru supt si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Sustinerea efortului si favorizarea refacerii la sportivi si la muncitorii care lucreaza in conditii de solicitare fizica intensa; stari febrile, boli consumptive, astenie fizica si psihica.

Prezentare farmaceutica: Comprimate pentru supt continand glucoza 2 g, inozitol 125 mg si acid ascorbic 25 mg (flac. cu 20 buc.).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.