Votrient

Citeste prospectul medicamentului Votrient si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Votrient se utilizeaza pentru tratamentul carcinomului cu celule renale în stadiu avansat (un tip de cancer al rinichilor).

Votrient este un medicament care contine substanta activa pazopanib. Este disponibil sub forma de comprimate de forma unei capsule (roz: 200 mg; albe: 400 mg).

Pentru ce se utilizeaza Votrient?

Votrient se utilizeaza pentru tratamentul carcinomului cu celule renale in stadiu avansat (un tip de cancer al rinichilor). Se utilizeaza la pacientii care nu au mai fost tratati anterior sau la pacientii a caror boala in stadiu avansat a fost deja tratata cu medicamente impotriva cancerului numite "citokine". Prin "avansat" se intelege ca cancerul a inceput sa se raspandeasca.

Medicamentul se poate obtine numai pe baza de reteta.

Cum se utilizeaza Votrient?

Tratamentul cu Votrient trebuie initiat doar de un medic cu experienta in administrarea medicamentelor impotriva cancerului. Doza recomandata este de 800 mg o data pe zi, dar ar putea fi necesara reducerea dozei in cazul in care pacientul sufera de efecte secundare. Votrient trebuie luat fara alimente, cu apa, cel putin cu o ora inainte sau cu doua ore dupa masa. Comprimatele trebuie inghitite intregi si nu trebuie rupte sau zdrobite.

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului FLUOROSINDAN 250 mg , Solutie injectabila i.v. si afla pentru ce este indicat si...
Citeste prospectul medicamentului Fluorosidan 250 mg , Solutie injectabila i.v. si afla pentru ce este indicat si...
Citeste prospectul medicamentului ESTRACYT, pulbere injectabila; capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare