Xeloda

Citeste prospectul medicamentului Xeloda si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Xeloda este un medicament anticancerigen. El este utilizat pentru a trata. Cancerul de colon (al intestinului gros). Xeloda este administrat impreuna cu alte medicamente anticancerigene sau separat pacientilor care au suferit o interventie chirurgicala pentru cancer in forma avansata (Dukes C).

Cancerul colorectal metastatic (cancerul intestinului gros care s-a raspandit in alte parti ale organismului). Xeloda se administreaza fara a fi combinat cu alte medicamente.

Cancerul gastric in forma avansata. Xeloda este utilizat impreuna cu alte medicamenteanticancerigene, incluzand si un medicament anticancerigen care contine platina (de exemplu, cisplatina).

Cancerul de san (avansat la nivel local sau metastatic). Xeloda se administreaza impreuna cu docetaxel (un alt medicament anticancerigen) dupa ce tratamentul cu antracicline (alt tip de medicament anticancerigen) nu a dat rezultate. Xeloda poate fi administrat si singur in cazul in care atat tratamentul cu antracicline cat si cu taxani (alt tip de medicament anticancerigen) nu a dat rezultate sau in cazul in care repetarea tratamentului cu antracicline nu este indicata.

Pagina 1/9

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare