Xolair 75 mg pulbere si solvent pentru solutie injectabila

Citeste prospectul medicamentului Xolair 75 mg pulbere si solvent pentru solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Xolair este compus dintr-o pulbere si un solvent pentru solutie injectabila.

Xolair este furnizat sub forma unei pulberi aproape albe, intr-un mic flacon de sticla, Impreuna cu o fiola care contine 2 ml apa pentru preparate injectabile. Pulberea este reconstituita cu apa inainte de a fi injectata de catre un cadru medical. Un flacon contine omalizumab 75 mg.

Xolair este disponibil in ambalaje cu un flacon cu pulbere pentru solutie injectabila si o fiola cu 2 ml apa pentru preparate injectabile.

Xolair este disponibil si sub forma de flacoane cu 150 mg omalizumab.

Xolair este utilizat pentru a preveni agravarea astmului bronsic si pentru a controla simptomele astmului, atunci cand va este administrat concomitent cu alte medicamente pentru astm.

Xolair este utilizat pentru controlul simptomelor astmului alergic sever la adulti sau adolescenti (cu varsta de 12 ani sau peste), ale caror simptome de astm bronsic nu sunt bine controlate cu doze mari de corticosteroizi inhalatori sau agonisti beta inhalatori.

Pagina 1/10

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare