Ziagen

Citeste prospectul medicamentului Ziagen si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Ziagen este indicat în terapia combinata antiretrovirala pentru tratamentul adultilor infectati cu Virusul Imunodeficientei Umane (HIV).

Demonstrarea beneficiului Ziagen se bazeaza in principal pe rezultatele studiilor efectuate pe pacienti fara tratament anterior, in combinatie cu lamivudina si zidovudina (vezi Proprietati farmacodinamice).

Contraindicatii:

Ziagen este contraindicat la pacientii cu hipersensibilitate cunoscuta la abacavir sau la oricare dintre excipientii din Ziagen tablete. Ziagen este contraindicat la pacientii cu disfunctie hepatica severa.

Precautii:

Reactii de hipersensibilitate: In studiile clinice, aproximativ 3% din subiectii care primesc abacavir dezvolta o reactie de hipersensibilitate; unele dintre aceste cazuri au amenintat viata si au avut rezultate fatale in ciuda masurilor de precautie luate. Reactiile de hipersensibilitate sunt caracterizate prin aparitia de simptome ce indica implicarea sistemului multiorgan.

Pagina 1/11

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare