Zmax Suspensie Orala

Citeste prospectul medicamentului Zmax, suspensie orala si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Zmax azitromicina cu eliberare prelungita un tratament antibiotic cu administrare într-o singura doza, o singura data.

Mod de Prezentare

Flacon cu granule cu eliberare prelungita.

Zmax este disponibil sub forma de pulbere pentru suspensie orala si se constituie cu 60 ml de apa.

Noutatea oferita de acest antibiotic consta in formularea inovatoare sub forma de microsfere cu eliberare prelungita care ofera avantajul unei administrari unice. Astfel problemele tipice asociate tratamentului antibiotic ca: nerespectarea duratei tratamentului, subdozarea sau uitarea unor doze sunt evitate. ZmaxTM asigura o complianta de 100% la tratament, crescand astfel rata succesului clinic si reducand rata aparitiei rezistentei bacteriene.

Eficienta clinica a produsului este similara tratamentelor de durata mai indelungata cu un profil de tolerabilitate favorabil.

Zmax este indicat in tratamentul infectiilor usoare pana la moderate ale aparatului respirator (ITR) determinate de tulpini bacteriene sensibile - exacerbarile acute ale bronsitei cronice, sinuzite acute, pneumonii dobandite in comunitate sau faringite / amigdalite la adulti si adolescenti.

Mod de Administrare

Zmax este disponibil sub forma de pulbere pentru suspensie orala si se constituie cu 60 ml de apa. Suspensia astfel constituita trebuie administrata intr-un interval de maxim 12 ore, cu cel putin o ora inainte de masa sau la interval de 2 ore dupa masa.

Administrat intr-o singura doza, actioneaza in timp pentru eradicarea infectiei, astfel incat starea pacientului se imbunatateste in cateva zile.

Compozitie

azitromicina cu eliberare prelungita 2 grame.

Producator

Pfizer

Etichete: zmax, medicamente, prospect

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...