Zoledronic acid Teva Pharma

Citeste prospectul medicamentului Zoledronic acid Teva Pharma si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Zoledronic acid Teva Pharma se utilizeaza în tratamentul osteoporozei (o boala care fragilizeaza oasele) la femeile aflate în postmenopauza si la barbati

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Zoledronic acid Teva Pharma. Documentul explica modul în care Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Zoledronic acid Teva Pharma.

Ce este Zoledronic acid Teva Pharma?

Zoledronic acid Teva Pharma este o solutie perfuzabila (picurare în vena) care contine substanta activa acid zoledronic (5 mg).

Zoledronic acid Teva Pharma este un "medicament generic". Aceasta înseamna ca Zoledronic acid Teva Pharma este similar cu un "medicament de referinta" deja autorizat în Uniunea Europeana (UE), numit Aclasta. Pentru mai multe informatii despre medicamentele generice, consultati documentul de întrebari si raspunsuri disponibil aici.

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Zoledronic acid Teva si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Zoledronic...
Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare