Zoledronic acid Teva

Citeste prospectul medicamentului Zoledronic acid Teva si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Zoledronic acid Teva se poate utiliza pentru prevenirea complicatiilor osoase la adultii cu cancer avansat care afecteaza osul.

Zoledronic acid Teva

Ce este Zoledronic acid Teva?

Zoledronic acid Teva este un concentrat pentru solutie perfuzabila (picurare în vena) care contine substanta activa acid zoledronic (4 mg).

Zoledronic acid Teva este un medicament "generic". Aceasta înseamna ca Zoledronic acid Teva este similar cu un "medicament de referinta" deja autorizat în Uniunea Europeana (UE), denumit Zometa. Pentru mai multe informatii despre medicamentele generice, consultati documentul de întrebari si raspunsuri disponibil aici.

Pentru ce se utilizeaza Zoledronic acid Teva?

Zoledronic acid Teva se poate utiliza pentru prevenirea complicatiilor osoase la adultii cu cancer avansat care afecteaza osul. Aceste complicatii sunt fracturi (rupturi ale oaselor), compresie spinala (cand maduva spinarii este comprimata de os), afectiuni ale oaselor care necesita radioterapie (tratament cu radiatii) sau interventie chirurgicala si hipercalcemie (cantitate mare de calciu în sange). Zoledronic acid Teva poate fi, de asemenea, utilizat în tratamentul hipercalcemiei induse de tumori.

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Zoledronic acid Teva Pharma si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare