Zoxon 4

Citeste prospectul medicamentului Zoxon 4 si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Zoxon este indicat în tratamentul hipertensiunii arteriale, putand fi administrat în monoterapie sau în asociere cu alte antihipertensive, cum sunt diuretice, blocante beta-adrenergice, blocante ale canalelor calciului sau inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei.

Zoxon este indicat si in tratamentul obstructiei urinare si al simptomelor obstructive (greutate in initierea mictiunii, intermitenta si diminuarea fortei jetului urinar, prelungirea timpului de efectuare a mictiunii) si iritative (nicturie, necesitate imperioasa de mictiune, polachiurie, disurie) asociate adenomului de prostata.

Compozitie

Zoxon 1:

Un comprimat contine doxazosin 1 mg, sub forma de mesilat de doxazosin 1,21 mg si excipienti: celuloza microcristalina, celuloza microcristalina granulata, lactoza anhidra, carboximetil amidon sodic, laurilsulfat de sodiu, dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu.

Pagina 1/9
Etichete: zoxon, medicamente, prospect

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare