Zytiga

Citeste prospectul medicamentului Zytiga si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Zytiga se utilizeaza pentru tratamentul cancerului de prostata.

Prezentul document este un rezumat al Raportului european public de evaluare (EPAR) pentru Zytiga. Documentul explica modul în care Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Zytiga.

Ce este Zytiga?

Zytiga este un medicament care contine substanta activa abiraterona acetat. Este disponibil sub forma de comprimate (250 mg).

Pentru ce se utilizeaza Zytiga?

Zytiga se utilizeaza pentru tratamentul cancerului de prostata (o glanda a sistemului reproducator masculin) la barbatii adulti.

Acesta se utilizeaza cand cancerul este metastazat (s-a raspandit în alte parti ale corpului) si cand tratamentul prin castrare (oprirea productiei de hormoni masculini în organism) si tratamentele împotriva cancerului pe baza de docetaxel nu au functionat sau au încetat sa mai functioneze.

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare