Cum se prepara fettuccine cu fructe de mare sau peste?

Cum se prepara fettuccine cu fructe de mare sau peste?

Pastele cu peste sau fructe de mare sunt un deliciu de care te poti bucura fara a merge la vreun restaurant fitos si fara a te costa prea mult sau a-ti lua prea mult din timp.

Ingredientele necesare pentru a prepara  fettuccine sunt:

- 1 pachet de paste fettuccine,

- 8 linguri de unt,  

- ½ lingurita de usturoi maruntit sau chiar mai mult,

- 3-4 linguri de faina,

- 250g de creveti,

- un file mic de peste (cod, somon sau altceva),

- 759  ml lapte,

- 50g  parmesan ras,

- condimente (piper, sare, busuioc) dupa gust.

Mod de preparare:

1

Se pun pastele la fiert.

2

Se pune intr-o cratita untul la topit si usturoiul. Se adauga pestele si se lasa la prajit. Cand pestele  e gata se scoate si se taie.

3

In untul topit se pune faina si se amesteca sa nu se faca cocoloase. Apoi se pune laptele putin cate putin. Se adauga pestele si crevetii iar apoi parmezanul si se lasa pana ce se topeste.

4

Se pune sosul peste fettuccine si se serveste cu salata si paine prajita cu usturoi.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Sosul Alfredo este un sos alb obtinut din smantana, unt si parmezan in doar 5 minute in...
Salsa este un sos delicios pentru chipsuri, tortilla sau legume. Sosul conservat cumparat din magazine nu se...
Odata ce ai incercat sa faci acest aluat de pizza acasa, vei observa care este diferenta fata...