Pentru aceasta reteta aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
- o punga de ravioli cu branza si spanac
- o ceapa
- o sticla/cutie rosii pasate
- 2-3 catei de usturoi
- ulei masline
- oregano / busuioc
- sare
- piper
- apa
Intr-o oala se pune la fiert apa, suficienta cat sa cuprinda ravioli, si sare
Dupa ce apa a dat in clocot se adauga punga de ravioli cu branza si spanac.
In acest timp se zdrobesc si se toaca ustoroiul si se adauga intr-o tigaie incinsa in care a fost pus uleiul de masline.
Se toaca si se adauga ceapa in tigaie.
Dupa ce usturoiul si ceapa au capatat o culoare aurie se adauga rosiile pasate.
Se adauga condimentele oregano sau busuioc, sare si piper, dupa gust. Se amesteca si se adauga un polonic sau doua din apa in care a fiert ravioli.
Se scot ravioli din apa si se adauga sosul. Se amesteca si se serveste.
Suplimentar, se poate presara parmezan!
Pofta buna!