Cum sa prepari un curcan suculent

Cum sa prepari un curcan suculent

Exista mai multe modalitati de a prepara un curcan, prin prajire in tigaie, prajire la cuptor sau fierbere.

Acest tip de carne are tendinta de a se usca, asadar este foarte important de stiut ce puteti face pentru a o pastra suculenta.

Iata cum puteti prepara un curcan umplut la cuptor, suculent si delicios:

Ingrediente:
Un curcan de marime potrivita

Umplutura
Unt
Ulei de masline
Supa de curcan
Condimente dupa gust

Ustensile necesare:
• Un termometru special
• O pipeta pentru intinderea sosului
• O pensula
• O tava

Mod de preparare:

• Curatati curcanul, intindeti putin unt sau ulei pe suprafata pielii si lasati-l la frigider peste noapte.

• Pregatiti umplutura din paine, legume taiate cubulete, oua si condimente cu o seara inainte si pastrati-o la frigider, peste noapte, pentru ca aromele sa se intrepatrunda.

• Umpleti ¾ din interiorul curcanului, deoarece umplura se va umfla la cuptor si nu este de dorit ca aceasta sa dea pe dinafara.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ai musafiri pe nepusa masa? Vrei sa le pregatesti o friptura cum numai tu stii sa faci,...
Prazul se gaseste din belsug in toate pietele, in aceasta perioada. Asa ca ar fi pacat sa...
O dieta corecta va avea un efect pozitiv asupra siluetei tale. In plus, poate restabili echilibrul hormonal....
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare