Tarta cu spanac, branza si marar

Tarta cu spanac, branza si marar
Tarta cu spanac, branza si marar Tarta cu spanac, branza si marar Tarta cu spanac, branza si marar

Tarta cu spanac, branza si marar este o reteta usor de preparat, iar rezultatul este de-a dreptul delicios.

Pentru aceasta reteta avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 500 gr spanac (poate fi congelat sau proaspat). In aceasta reteta am folosit spanac proaspat, pe care l-am fiert si maruntit.

- 300 gr branza de vaci
- 2 legaturi marar
- 2-3 oua
- aluat foietaj
- 50 gr unt
- 2 cepe
- 2-3 catei de usturoi
- 2-3 linguri smantana cu minim 15% grasime
- sare
- piper
- scortisoara

Mod preparare reteta Tarta cu spanac, branza si marar

1

Se pune la fiert spanacul.

2

In timp ce fierbe spanacul se pregateste umplutura. Este important sa nu fierbeti prea mult spanacul, mai degraba, acesta trebuie oparit.

3

Intr-o tigaie se pune sa se topeasca untul, iar dupa ce se topeste se pune la calit ceapa tocata, pana devine aurie.

4

Se scoate si se scurge spanacul, dupa care se marunteste cu un cutit.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ravioli cu branza si spanac este o reteta perfecta daca doriti sa preparati ceva rapid si delicios! ...
Spanacul poate fi preparat simplu sau se combina cu o serie de ingrediente atunci cand este preparat...
Fiert sau la cuptor, spanacul constituie o importanta sursa de fier de care trebuie sa te folosesti. ...