5 lucruri de stiut daca ai o relatie cu un nativ al zodiei Leu

5 lucruri de stiut daca ai o relatie cu un nativ al zodiei Leu

Fiecare zodie are anumite particularitati, care ii influenteaza pe nativi.

Iata 5 lucruri pe care trebuie sa le stiti daca aveti o relatie cu un nativ al zodiei Leu:

1. Leii sunt incapatanati si foarte mandri, au un puternic respect de sine si nu se lasa usor induplecati, cand vine vorba de un anumit lucru pe care nu vor sa-l faca sau care le poate schimba planurile intr-un mod semnificativ.

2. Leilor nu le plac mincinosii si persoanele care nu se tin de cuvant. Daca aveti o relatie cu un nativ al acestei zodii, fiti voi insiva si nu incercati sa-i pacaliti.

3. Leilor le place sa faca glume si sa-si tachineze partenerul, in mod inofensiv si le place sa fie luati peste picior, in acelasi fel. Aveti grija sa nu exagerati, deoarece nativii acestei zodii sunt usor de jicnit.

4. Leilor le plac persoanele puternice, hotarate si inteligente, deoarece sunt firi sociabile si comice, in cautarea unui partener care sa-i aduca cu picioarele pe pamant. Nativilor acestei zodii nu le plac persoanele  lipicioase, insistente sau cele care asteapta mereu aprobarea partenerului.

5. Nativele zodiei Leu au nevoie de independenta, mai mult decat nativii de gen masculin. Acestea isi doresc un partener, care sa le dea suficient spatiu, pentru ca ele sa fie fericite.


Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ziua Indragostitilor este asteptata cu foarte multa nerabdare de multi romani! Dragoste declarata, fericire, cadouri! Ce poti...
Horoscopul Kabbalah sau horoscopul ebraic reprezinta echivalentul horoscopului european. Fiecare nativ din horoscopul Kabbalah este echivalentul cunoscutelor...
Astrele vor crea, in 2018, din pacate, anumite dificultati pentru trei dintre nativii Zodiacului! Acestia vor trebui...