Cum sa inchei o relatie cu un barbat insurat?

Cum sa inchei o relatie cu un barbat insurat?

Anumite relatii nu sunt facute sa reziste, iar acestea includ aventurile cu barbati insurati.

Indiferent de cat esti de fermecata si indragostita de barbatul tau, el e insurat si nimic bun nu poate iesi din relatia voastra. Desparte-te imediat de el si gaseste-ti un tip singur si disponibil.

- Gaseste-ti echilibrul. De ce esti intr-o relatie cu cineva care e casatorit? De ce crezi ca e bine sa fii amanta? Crezi ca doar atat meriti in viata? Primul motiv pentru care barbatii inseala e ca exista suficiente femei cu care sa insele! Trebuie sa te aduni si sa-ti amintesti ca meriti mai mult. Meriti un barbat care iti e fidel, nu da voie nici unui fel de a-l imparti cu altcineva.

- Gandeste-te la tot ce e bun si frumos in tine si ingaduie-ti sa fii fericita cu cineva care te iubeste in totalitate. Pe sleau: daca esti cu un barbat insurat, gresesti. Foloseste-ti credinta in Dumnezeu, in spiritualitate si busola ta morala pentru a gasi puterea de a indrepta lucrurile.

- Fa-o pur si simplu. Cum te desparti de un barbat insurat? Ca si in reclamele pentru pantofi, o faci pur si simplu. Rosteste cuvintele “s-a terminat” si apoi inceteaza a-l mai vedea. Punct. E mai usor de zis decat de facut, dar trebuie s-o faci pentru linistea ta sufleteasca. Nu te amagi incercand sa-i crezi minciunile, ca isi va parasi sotia pentru tine sau oricare din povestile pe care ti le spune. Daca nu a facut-o pana acum, nu o va face niciodata. In plus, chiar vrei sa ai o relatie care implica suferinta altcuiva?

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca va place un barbat, care se comporta putin ciudat in preajma voastra, exista mai multe lucruri...
Barbatii pot afisa o imagine impecabila, care de multe ori se dovedeste a fi de fatada, ascunzandu-si...
Ai iesit, de curand, dintr-o relatie toxica? Abia ce ai cunoscut pe cineva si simti, din nou,...